man swimming in pool

Koje su prednosti plivanja? Plivanje je, sasvim sigurno, jedan od najzdravijih sportova. Plivanje utječe na izgled (poboljšava liniju), zdravlje (poboljšava kondiciju) i na psihu, jer većina nas uživa u vodi (svi smo mi prvih devet mjeseci proveli plivajući). Ukoliko imate koji kilogram viška, zdravije je riješiti ga se plivanjem nego dijetom, uz to, plivanje je lakše i nosi manju mogućnost od ozljeda. Plivati mogu sve osobe, neovisno o dobi ili težini. S obzirom da se plivanjem ne opterećuju zglobovi, a tijelo se nalazi u gotovo bestežinskom stanju, plivanje ne predstavlja napor organizmu, ali s druge strane je jedina aktivnost tijekom koje je svaki dio vašeg tijela aktivan.

bazen1y

Površina bazena je 130 m2, dubina 1.40 m, a grijan je na temperaturi od 28°C. Voda u bazenu se redovito i strogo kontrolira na tjednoj bazi. Troškovi ovog oblika rekreacije nisu veliki, pogotovo ako uzmete mjesečnu ili godišnju članarinu.

bazenaqua

AQUA AEROBIC – Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30. Trening je siguran i efikasan, a pruža dobru zabavu i osjećaj privatnosti prilikom vježbanja u grupi. Osnovni izvor energije ovih vježbi su masne naslage u tijelu, tako da ćete jako brzo izgubiti višak kilograma.