NITHYA MURAD

Nithya kolagen - jedini pravi način nadomještanja kolagena direktno u kožu! 100%-i pročišćeni kolagen namijenjen je injiciranju u kožu sa jedinstvenim mehanizmom djelovanja, koji se sastoji od dvije faze. Direktnom aplikacijom kolagena u kožu nadoknađujemo ga u sloju kože u kojem je nestao ili se smanjio u procesu starenja. Upotrebljava se u specifičnim stanjima kože poput ožiljaka i strija, dok druga faza podrazumijeva stimulaciju kože na proizvodnju novog kolagena. Ovakav način djelovanja osigurava najbolje rezultate, jer na kožu i potkožne strukture djeluje dvostruko: nadoknada kolagena vidljiva je odmah nakon izvođenja tretmana, a nakon 2 do 4 tjedna rezultati postaju još izraženiji .

Nithya-768x840

Nithya je kolagen koji povećava elasticitet kože, ublažava znakove starenja i smanjuje bore.. Kolagen je temelj na kojem počiva kvaliteta kože. Kolagen tipa 1 jedina je stvar koja drži našu kožu, ali i brojna druga tkiva u tijelu ‘na okupu’ – on je glavna komponenta vezivnog tkiva i potpora koja omogućava koži da ostane čvrsta i napeta. Nažalost, već nakon 25-e godine života njegova prirodna produkcija se smanjuje, a osim godina, mnogi drugi faktori oštećuju kolagen i smanjuju njegovu razinu – to su prvenstveno izlaganje UV zrakama, pušenje i pretjerana konzumacija šećera. Srećom, danas se ovaj problem može riješiti direktnom aplikacijom čistog kolagena tipa 1 što posebno vrijedi za tanku i osjetljivu kožu vrata – jedini pravi način za nadoknadu ovog važnog proteina.

NITHYA

Na tržištu se danas mogu pronaći brojni kolagenski nadomjesci, među kojima su najčešći napitci čiji je cilj peptide kolagena unijeti u organizam, kako bi ih tijelo samo iskoristilo. Nažalost, iako zvuči obećavajuće, ovakav način nadomještanja kolagena jednostavno nije učinkovit kad je starenje kože i gubitak vezivne potpore kože u pitanju. Peptidi kolagena se rastvaraju i tijelo ih može iskoristiti za poboljšanje kvalitete vezivnih tkiva, ali ne za direktno zaglađivanje i pomlađivanje kože.

 

Upravo je iz tog razloga tretman Nithya Collagen proizvodom najučinkovitiji način za „peglanje“ bora i namreškane kože na vratu. Pomlađivanje vrata posebno je zahtjevan proces Brojni estetski liječnici, dermatolozi i plastični kirurzi ističu kako je uklanjanje znakova starenja s vrata mnogo teži proces nego što nam se čini „na prvu“. Najveća prepreka mladolikom izgledu u ovoj regiji je sama građa kože i tkiva – koža vrata bitno je tanja od kože lica, sadržava mnogo manje građevnih elemenata, pa tako i samog kolagena, no to nije jedini problem. I vezivno tkivo, i mišići, i potkožna potpora – svi su ovi faktori bitno slabiji nego na ostatku tijela, zbog čega bore i višak obješene kože na vratu primjećujemo najčešće već sredinom 30-ih. Zašto je lokalna nadoknada kolagena ključna? Kolagen je glavni protein svih naših vezivnih tkiva – zaslužan je za čvrstoću, tonus i otpornost kože, a njegov gubitak glavni je uzrok starenja i pada kvalitete kože.