Murad NASLOVNA ZA VECERNJI.HR

Znate li zašto koža stari? Istrošeni fibroblasti stvaraju manje kolagena, dermis postaje tanji te se stari kolagen ne zamjenjuje se sa novim, već propada. Postoje tri tipa starenja kože: genetsko starenje koji je normalan proces starenja, vanjsko starenje uzrokovano štetnim utjecajima iz okoliša i hormonalno starenje povezano s vrijednošću hormona u menopauzalnom periodu. Kako bi djelovali anti-aging Murad tretmani i proizvodi imaju sastojke koji povećavaju izmjenu stanica koja će stvarati nove zdrave stanice i na taj način reducirati znakove starenja i pigmentacije.

Anti-aging tretmani dr. Murada

cvit 2 tretman web

Environmental Shield® Vitamin C

Tretman s vitaminom C

Muradov patentirani tretman sa 40%-im čistim vitaminom C prodire duboko u kožu, gradi kolagen, ujednačuje ten, posvjetljuje pigmentacije te smanjuje bore. Ovaj tretman je savršen za revitalizaciju i učvršćivanje kože koja je bila izložena stresu, suncu, pušenju i ostalim štetnim utjecajima okoliša.

ip5 web

IP5® Illuminating Peel

Iluminirajući anti-age piling

Već nakon jednog tretmana vidljiva je bitno mlađa, glatka koža koja zrači. Glikolna, mliječna i salicilna kiselina eksfoliraju i omogućavaju prodiranje snažnih antioksidansa: ekstrakta cvijeta indijskog fikusa i lista mirte. U tretman je uključena maska za oko očiju i Cooling Recovery Mask, maska za lice poslije pilinga.

res web

Resurgence® Renewal Facial

Hormonalna reaktivacija za zrelu kožu

Anti-aging tretman za zrelu kožu spaja eksfolirajuću snagu AHA kiselina, ovlaživača i fitoestrogena iz  soje i divljeg jama koji vraćaju koži blistavost i elastičnost. Voćni enzimi ananasa i papaje uklanjaju površinske stanice kože te otkrivaju svježiju i mlađu kožu.  Namijenjen je svim tipovima kože za žene zrele dobi u premenopauzi i menopauzi.

tretma web

 Retinol Dual -Phase Power Peel                                             

  Retinol +AHA kiseline tretman

Novi Muradov tretman koji kombinira  trostruko aktivni retinol  i kompleks triju kiselina snažno   usporava starenje  kože , maksimalno obnavlja  stanice ,  povećava čistoću i blistavost kože ,vidljivo minimalizira bore i učvršćuje kožu.

Ujedno ujednačava ton i ublažava pigmentacije.

Poslije tretmana klijent normalno funkcionira bez vremena za oporavak.

Za optimalne rezultate potreban program od  3 tretmana i to 1. Retinol  2. C vitamin 3. Retinol , sve u razmaku od tjedan dana .

tretmaoči web

Hydro Glow

 Sjaj hidratacije

Novi Muradov tretman sjaj hidratacije  , koji  sadrži kompleks  triju kiselina sa  ekstraktom nara,natrij hijaluronat , kamilicu , arniku, ekstrakt krastavca , ulje suncokreta i lavande,vrlo snažno  hidratizira   kožu,revitalizira dehidriranu kožu, povećava čistoću i blistavost kože,smanjuje bore i učvršćuje kožu te ujednačava ton i ublažava pigmentacije

Poslije   tretmana klijent normalno funkcionira  bez vremena za oporavak.

Za optimalne rezultate  program od  3 tretmana : 1. Sjaj hidratacije  2. C vitamin 3. Sjaj hidratacije , sve u razmaku od tjedan dana

rosacea

Redness Therapy® Facial

Terapija crvenila

Profesionalni tretman dr. Murada posebno napravljen za Rosaceu i slična crvenila , smiruje upaljenu kožu, jača funkciju kožne barijere, trenutačno hidratizira, hladi na kontakt i smanjuje osjetljivost kože. Sadrži goji bobice i lecitin za jačanje barijere kože i smirivanje crvenila. Tretman je idealan za osjetljivu i suhu kožu.

Anti-aging aparativni tretmani

IPL-SG

Napredak moderne tehnologije otvorio je vrata inovativnim aparativnim tretmanima posebno napravljenima za reduciranje znakova starenja nastalih zbog genetike, štetnih utjecaja okoliša ili menopauze. Nudimo Vam razne tretmane za pomlađivanje, revitaliziranje i hidrataciju kože kako bi otkrili zdraviju i ljepšu kožu. Aparativni tretmane kombiniramo s Murad tretmanima i tretmanima liječnice kako bi dobili najbolji mogući efekt.

cryo web

Cryolift® Lifting lica

Cryolift® je  najnovija aparativna metoda učvršćivanja kože i smanjivanja bora pomoću izgradnje novog kolagena. Hlađenjem kože na temperaturi od -5° C na površini kože i oko 0° C do +4° C u dermisu postiže se snažna stimulacija svih tkiva: kolagena i elastina i samih stanica kože. Prije liftinga na lice se nanosi blaga glikolna kiselina te se koža hladi na -5° C cryoliftom i zagrijava na +42° C s vakum dijatermijom. Nakon liftinga slijedi ručna masaža te kozmetičarka nanosi Murad umirujuću masku s morskim algama.

carboxy lice web

Karboksiterapija podbratka

Karboksiterapija je sigurna liječnička metoda injiciranja malih količina sterilnog medicinskog plina ugljen-dioksida u kožu i potkožno tkivo kao metoda terapeutskog liječenja. Povećan dovod kisika, ubrzanje metabolizma, jačanje cirkulacije, utjecaj na živčani sustav simpatikus, neki su od faktora koji potiču razgradnju masnih stanica i proizvodnju novog kolagena što dovodi do smanjivanja podbratka. Za uklanjanje podbratka zajedno s karboksiterapijom se rade i tretmani kriolipolizom i radiofrekvencijom.

carboxy podočnjaci web

Karboksiterapija podočnjaka

Karboksiterapija je sigurna liječnička metoda injiciranja malih količina sterilnog medicinskog plina ugljen-dioksida u kožu i potkožno tkivo kao metoda terapeutskog liječenja. Karboksiterapijom smanjuju se podočnjaci, upravo zbog povećanog dovoda kisika i jačanje cirkulacije koji potiču razgradnju masnih stanica. Također je idealan tretman i za posvjetljivanje podočnjaka koji posvjetljuju zbog kisika i ubrzane mikrocirkulacije koji potiče na stvaranje novog kolagena.

koagul web

Elektrokoagulacija bradavica, fibroma i pjega

Elektrokoagulacijom liječnica uklanja bradavice, fibrome, starosne pjege lica i ruku te pigmentacije visokofrekventnom strujom u nivou radiovalova. Metoda je iznimno precizna, uklanja samo željenu tvorbu i ne zahvaća okolno tkivo. Moguće je ukloniti i veće bradavice i fibrome. Također koagulirati se može i couperosa lica i crvene tvorbe lica i tijela (hemangiomi). Većina problema rješava se u jednom tretmanu, no za određene probleme potrebno je i nekoliko uzastopnih dolazaka.

mezo web

Mezoterapija dermapenom s Mesoesthetics  Mesohyal ampulama

Mezoterapija dermapenom služi za za  korigiranje i tretiranje bora, dermalnih udubljenja i ožiljaka. Potiče obnovu i restrukturiranje slojeva kože, smanjujući znakove starenja. Hijaluronska kiselina ima snažan hidratacijski efekt na sitne bore. Područja koja se tretiraju:  lice, vrat, dekolte, gornji dio šake, bedra, leđa, abdomen i bokovi. Nakon tretmana treba izbjegavati dodirivanje i masiranje  12 sati te izlaganje suncu. Preporuča se 5 tretmana svakih 2-4 tjedna, a ponavlja se jednom godišnje.

AR web

Smetaju Vas bore? Kupite Murad® anti-age proizvode ovdje.