AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  od 27.08 do 27.09.19.NA SVE  RESTYLANE FILERE i NEAUVIA STIMULATE

Ove godine  navršilo se  15 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima.Od tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih i modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Restylane ,najpoznatiji filer , više od 20 godina u upotrebi sa preko 30 miliona tretmana ,sa širokom paletom proizvoda postao je opet dio palete koja se nudi.

Inovativnom emervel tehnologijom dobiveni su  Restylane  Refyne,Restylane Kysse ,Restylane Defyne i Restylane Volyme , dugotrajni , a opet dovoljno fleksibilni , elastični i plastični  za potpuno prirodan izgled .

Cijena bez popusta je 2.150kn za Refyne,  2.250 kn za Kysse i 2.450 kn za Defyne i Volyme . 

 

I dalje je u ponudi  jedinstveni švicarski filer Neauvia Stimulate koji sadržava kalcij hidroksiapait i predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Nakon aplikacije Stimulate filera poboljšat će se elasticitet kože i potaknuti stvaranje novog kolagena. Lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene ili jako ublažene.Filer se aplicira kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema , a lice  je kao nakon mini  face liftinga.

Cijena bez popusta 2.790 kn

 

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA- 40% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 30% ZA KARTICE I RATE  od 2.09 – 30.09.19.

Mezoterapija  C-vitaminom, oligoelementima i organskim silikonom sa hijaluronskom kiselinom

Vitamin C mesohyal je sterilna , prozirna otopina 2,5 % hijaluronske kiseline i C vitamina za upotrebu kao dermalni filer za mezoterapiju u svrhu pomlađivanja i revitalizacije kože.Indicirana je za  korigiranje i tretiranje bora i starenja kože.C vitamin je antioksidans koji pomaže izgradnju kolagena, posvjetljuje pigmentacije i ujednačava ten , oligolementi hidratiziraju i hrane , organski silikon snažno  učvršćuje, dok hijaluronska kiselina ima snažan hidratacijski efekt te smanjuje sitne bore. Područja koja se tretiraju:  lice, vrat, dekolte, gornji dio šake,  područje oko pupka, unutarnja strana bedra.Preporuča se 5-6  tretmana,svakih  tjedan dana , a ponavlja se jednom godišnje.

Tretman se izvodi unošenjem pomoću dermapena.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA-50% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 40% ZA KARTICE I RATE DO 3o.08.19.

ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LIPO

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje:  kriolipolizu ( hlađenje),  vakumdijatermiju ( grijanje), anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

slider21
neauvia hijaluronski filer
Murad kozmetički murad centar
depilacija murad centar