20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE POVODOM 15 GODINA RADA  SA HIJALURONSKIM FILERIMA

Ovaj mjesec navršilo se  15 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima.Od tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih i modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Jedna od tih inovacija su  NEAUVIA  ORGANSKI FILERI.

Iako je starenje  prirodan proces,  mi ga svakako možemo  odgoditi i to bez kiruškog noža i anestezije.
Na našem trižištu se ,prije više od dvije godine, pojavio jedinstveni švicarski filer Stimulate koji sadržava kalcij hidroksiapait i predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Nakon aplikacije Stimulate filera poboljšat će se elasticitet kože i potaknuti stvaranje novog kolagena. Lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene ili jako ublažene.Filer se aplicira kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema , a lice  je kao nakon mini  face liftinga.

Intense je najgušći ,čisti hijaluronski filer pogodan  za gotovo sve indikacije , dok je Intense Flux  čisti hijaluronski filer savršene gustoće , ali i fleksibilnosti pa su rezultati potpuno prirodni, kako za nazolabijalne ili marionette brazde , tako i za usne.

Hydro je neumreženi hijaluronski filer za sitne bore , ruke i vrat, pogodan za mezoterapiju.

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

slider21
neauvia hijaluronski filer

20% POPUSTA ZA GOTOVINU I 10% ZA KARTICE I RATE

RETINOL +AHA KISELINE PROGRAM 

Muradov retinol tretman koji kombinira  trostruko aktivni retinol  i kompleks triju kiselina snažno   usporava starenje  kože , maksimalno obnavlja  stanice ,  povećava čistoću i blistavost kože ,vidljivo minimalizira bore i učvršćuje kožu.

Ujedno ujednačava ton i ublažava pigmentacije.

Za optimalne rezultate  program od  3 tretmana : 1. Retinol  2. C vitamin 3. Retinol , sve u razmaku od tjedan dana

Cijena sa popustom za gotovinu  928 kn.

 PROGRAM SJAJ HIDRATACIJE

Novi Muradov tretman sjaj hidratacije (HYDRO -GLOW) , koji  sadrži kompleks  triju kiselina sa  ekstraktom nara,natrij hijaluronat , kamilicu , arniku, ekstrakt krastavca , ulje suncokreta i lavande,vrlo snažno  hidratizira   kožu,revitalizira dehidriranu kožu, povećava čistoću i blistavost kože,smanjuje bore i učvršćuje kožu te ujednačava ton i ublažava pigmentacije

Za optimalne rezultate  program od  3 tretmana : 1. Sjaj hidratacije  2. C vitamin 3. Sjaj hidratacije , sve u razmaku od tjedan dana

Cijena sa popustom za gotovinu  768 kn

Poslije oba  tretmana klijent normalno funkcionira  bez vremena za oporavak.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

Murad kozmetički murad centar

  TRETMAN ZA CELULIT – AKCIJA   OŽUJAK

3D CELU LIPO popust  40% za gotovinu  , 30% kartice

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

depilacija murad centar