AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  OD 18.08.2020 do 30.09.2020   NA DVIJE ILI VIŠE AMPULA SVIH  HIJALURONSKIH FILERA I RADIESSE VEĆ OD JEDNE AMPULE

U ovih  17 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima  mnoge su se stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih svojstava filera prilagođenih  modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Restylane ,najpoznatiji filer , više od 20 godina u upotrebi sa preko 40 miliona tretmana ,sa širokom paletom proizvoda  dio je ponude.

Inovativnom OBT tehnologijom dobiveni su  Restylane  Refyne,Restylane Kysse ,Restylane Defyne i Restylane Volyme , dugotrajni , a opet dovoljno fleksibilni , elastični i plastični  za potpuno prirodan izgled .

Cijena bez popusta je  2.150 za Refyne, 2.250 kn za Kysse i 2.450 kn za Volyme ,Defyne Lift .

 

I dalje je u ponudi  jedinstveni švicarski filer Neauvia Stimulate ,Neauvia Intense te Neauvia Intense Flux koji  predstavljaju novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Stimulate je jedinstvena kombinacija sa kalcij hidroksiapatitom za intenzivnu stimulaciju kolagena  ,aplicira se kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica.Intense Flux se može koristiti i za lift i  za manje  površinske bore ili usne te ima širok spektar primjene. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema

Cijena bez popusta 2.450 kn za Flux i 2.790 za Stimulate

 

Radiesse fileri, kao glavni sastojak, sadrže kalcijev hidroksiapatit u mikrosferama koji stimulira proizvodnju kolagena. Idealan je za definiranje linije vilice ( Jaw line), a odlično se može i zategnuti bočni dio lica, „podignuti“ obrazi te dobiti efekt zategnute kože podbratka, dekoltea te pomlađivanje ruku. Ovo je idealan liječnički tretman za postizanje mladenačkog izgleda, uz minimalni zahvat sa učinkom i duljim od godine dana.

 Cijena bez popusta je 3.190 kn za ampulu od 1,5 ml

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA- 40% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 30% ZA KARTICE I RATE  DO 30.09.20.

NA SVE MEZOTERAPIJE DERMAPENOM

NOVO!!!

Mezoterapija Mesotox

Mesotox djeluje  tako da smanjuje i prevenira stvaranje bora relaksirajući mišićna vlakna putem kalcij kanala. To je jedinstvena kombinacija sinergističkih peptida (Acetil Hexapeptid-8. , Niacinamid i Pentapeptid- 18) koja sprečava mikrokontrakcije mišića i pomaže izgradnju novog kolagena.

Područja koja se tretiraju   mimičke bore,posebno onih na čelu i oko očiju.

Takodjer naglašava i produžuje djelovanje Botox-a.

Preporuča se

  • 5 tretmana Mesotox-a ili kombinacija sa drugim mezo tretmanima
  • svakih 2-4 tjedna
  • ponavlja se jednom do dva puta godišnje

 

 

Mezoterapija Mesopeptid

Mesopeptid   ima snažno lifting djelovanje povećavajući čvrstoću i strukturu staničnog matriksa, stimulira sintezu kolagena  , povećava gustoću i hidrataciju kože ( hijaluronska kiselina  , lumikan, Palmitoil Tripeptid-5 , Acetil Tetrapeptide-9)

Područja koja se tretiraju i indikacije  : tretman zrele i tanke kože, lice koje je opušteno i izgubilo ovalan oblik,

  • 5 tretmana Mesopeptid-a ili kombinacija sa drugim mezo tretmanima
  • svakih 2-4 tjedna
  • ponavlja se jednom do dva puta godišnje

Za više nazovite na 01/710 0001.

AKCIJA- 30% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 20% ZA KARTICE I RATE  DO 30.08.20.

NA SVE MASAŽE

Za više nazovite na 01/710 0001.

AKCIJA-30% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 20% ZA KARTICE I RATE DO 30.08.2020. ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LIPO

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje:  kriolipolizu ( hlađenje),  vakumdijatermiju ( grijanje), anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA-20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE DO 18.08 DO 30.09.2020. ZA  KARBOKSITERAPIJU PODOČNJAKA,PODBRATKA ILI STRIJA.

Karboksiterapija je sigurna liječnička metoda koja se zadnjih deset godina koristi u estetskokorektivne svrhe, iako se jednako i dalje koristi za medicinske svrhe. Metoda se provodi injiciranjem bezbojnog plina, ugljičnog dioksida koji se u vrlo malim količinama aplicira u točno određene slojeve kože, ovisno o problemu koji je potrebno tretirati: podbradak, strije i podočnjaci.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA-20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE DO 31.08.2020. ZA SVE MURAD TRETMANE.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

slider21
Mila251_save
rbt
Murad kozmetički murad centar
woman web1
3d 3
carboxy lice web