AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  od 15.10 do 15.11.19.NA  FILERE RESTYLANE  KYSSE I VOLYME  i NEAUVIA INTENSE FLUX

Ove godine  navršilo se  15 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima.Od tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih i modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Restylane ,najpoznatiji filer , više od 20 godina u upotrebi sa preko 30 miliona tretmana ,sa širokom paletom proizvoda postao je opet dio palete koja se nudi.

Inovativnom emervel tehnologijom dobiveni su  Restylane  Refyne,Restylane Kysse ,Restylane Defyne i Restylane Volyme , dugotrajni , a opet dovoljno fleksibilni , elastični i plastični  za potpuno prirodan izgled .

Cijena bez popusta je  2.250 kn za Kysse i 2.450 kn za Volyme . 

I dalje je u ponudi  jedinstveni švicarski filer Neauvia Stimulate i Neauvia Intense Flux koji  predstavljaju novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Intense Flux  se aplicira kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica ili iglom za manje i površinske bore i ima širok spektar primjene. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema

Cijena bez popusta 2.450 kn

 

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE na POKLON BON    do 31.12.19.

Razmišljate o božićnom poklonu za svoje najmilije?

Izaberite uslugu  koju želite pokloniti ili  iznos  gdje  će  sami izabrati uslugu u okviru široke ponude našeg centra ,bez obzira radi li se o tretmanima lica , tijela , manikuri , pedikuri , masažama ili filerima. Ukoliko je usluga koju su izabrali skuplja , mogu potrošiti poklon bon i platiti samo razliku.

 

AKCIJA- 30% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 20% ZA KARTICE I RATE  DO 31.12.19.

 Retinol Dual -Phase Power Peel ( Retinol +AHA kiseline tretman)

Novi Muradov tretman koji kombinira  trostruko aktivni retinol  i kompleks triju kiselina snažno   usporava starenje  kože , maksimalno obnavlja  stanice ,  povećava čistoću i blistavost kože ,vidljivo minimalizira bore i učvršćuje kožu.

Ujedno ujednačava ton i ublažava pigmentacije.

Cijena bez popusta 450 kn

 

 

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA-50% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 40% ZA KARTICE I RATE DO 31.12.19.

ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LIPO

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje:  kriolipolizu ( hlađenje),  vakumdijatermiju ( grijanje), anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

slider21
fileri Pav Ber crop
Murad kozmetički murad centar
depilacija murad centar