AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  od 1.06 do 30 07.19.

NA RESTYLANE KYSSE   i NEAUVIA STIMULATE

Ove godine  navršilo se  15 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima.Od tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih i modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Restylane ,najpoznatiji filer , više od 20 godina u upotrebi sa preko 30 miliona tretmana ,sa širokom paletom proizvoda postao je opet dio palete koja se nudi.

Inovativnom tehnologijom dobiven je filer Restylane Kysse , dovoljno čvrst i dugotrajan , a opet dovoljno fleksibilan za potpuno prirodan izgled usana.

Cijena bez popusta je  2.250 kn.

 

I dalje je u ponudi  jedinstveni švicarski filer Neauvia Stimulate koji sadržava kalcij hidroksiapait i predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Nakon aplikacije Stimulate filera poboljšat će se elasticitet kože i potaknuti stvaranje novog kolagena. Lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene ili jako ublažene.Filer se aplicira kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema , a lice  je kao nakon mini  face liftinga.

Cijena bez popusta 2.790 kn

 

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA- 40% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 30% ZA KARTICE I RATE  DO  31.07.19.

Mezoterapija  C-vitaminom, oligoelementima i organskim silikonom sa hijaluronskom kiselinom

Vitamin C mesohyal je sterilna , prozirna otopina 2,5 % hijaluronske kiseline i C vitamina za upotrebu kao dermalni filer za mezoterapiju u svrhu pomlađivanja i revitalizacije kože.Indicirana je za  korigiranje i tretiranje bora i starenja kože.C vitamin je antioksidans koji pomaže izgradnju kolagena, posvjetljuje pigmentacije i ujednačava ten , oligolementi hidratiziraju i hrane , organski silikon snažno  učvršćuje, dok hijaluronska kiselina ima snažan hidratacijski efekt te smanjuje sitne bore. Područja koja se tretiraju:  lice, vrat, dekolte, gornji dio šake,  područje oko pupka, unutarnja strana bedra.Preporuča se 5-6  tretmana,svakih  tjedan dana , a ponavlja se jednom godišnje.

Tretman se izvodi unošenjem pomoću dermapena.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA-50% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 40% ZA KARTICE I RATE DO 3o.08.19.

ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LIPO

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 120 min, a uključuje: specijalnu vakum masažu, kriolipolizu  vakumdijatermiju, crveno led svjetlo, anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

slider21
neauvia hijaluronski filer

AKCIJA NA PROGRAM SJAJ HIDRATACIJE DO 31.05.19.

20% POPUSTA ZA GOTOVINU I 10% ZA KARTICE I RATE

Novi Muradov tretman sjaj hidratacije (HYDRO -GLOW) , koji  sadrži kompleks  triju kiselina sa  ekstraktom nara,natrij hijaluronat , kamilicu , arniku, ekstrakt krastavca , ulje suncokreta i lavande,vrlo snažno  hidratizira   kožu,revitalizira dehidriranu kožu, povećava čistoću i blistavost kože,smanjuje bore i učvršćuje kožu te ujednačava ton i ublažava pigmentacije

Za optimalne rezultate  program od  3 tretmana : 1. Sjaj hidratacije  2. C vitamin 3. Sjaj hidratacije , sve u razmaku od tjedan dana

Cijena sa popustom za gotovinu  768 kn

Poslije oba  tretmana klijent normalno funkcionira  bez vremena za oporavak.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

Murad kozmetički murad centar

  TRETMAN ZA CELULIT – AKCIJA   do 31.05.19.

3D CELU LIPO popust  30% za gotovinu  , 20% kartice

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman  uključuje: specijalnu vakum masažu, kriolipolizu ili vakumdijatermiju, anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

depilacija murad centar