SCULPTRA – NOVO U HRVATSKOJ 

25 % POPUSTA NA GOTOVINU i 15% NA KARTICE I RATE    do 30.09.2023.

Sculptra je najsnažniji stimulator vlastitog kolagena koji izgrađuje do 65 % novog kolagena. Pruža dugotrajne rezultate prirodnog izgleda bez povećanja volumena koji mogu trajati i do dvije godine. Glavni sastojak Sculptre je poli-laktična  kiselina (PLLA) . Koristi se za lifting lica , ali i za poboljšanje strukture kože , odnosno ublažavanje bora lica vrata i ruku.

Cijena bez popusta je 730 eura za jednu bočicu dovoljnu za lice ili za vrat.

Za više nazovite nas na 01/710 0001. Pregled liječnice je besplatan.

RESTYLANE  LYFT
20% POPUSTA NA GOTOVINU I 10% NA KARTICE I RATE  DO 30.09.2023.
Jedan je  od najpoznatijih , najčvršćih i najpreciznijih filera  za podizanje i gornjeg i donjeg dijela lica uključujući konturu brade
RESTYLANE  KYSSE
20% POPUSTA NA GOTOVINU I 10% NA KARTICE I RATE  DO 30.09.2023.
Jedan je  od najpoznatijih filera  za usne uz  dugotrajne rezultate  za  potpuno prirodan izgled   bez ” patkastog izgleda” usana ,uz pravilnu aplikaciju

 PROPHILO  vrat  20 % POPUSTA NA GOTOVINU i 10 % POPUSTA  NA KARTICE 

 PROPHILO lice  – 10 % POPUSTA NA GOTOVINU
Profhilo se razlikuje od svih do sada poznatih preparata: on je kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine (hibrid hijaluronske kiseline) i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injiciranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira stvaranje novog veziva, povećanje masnih stanica i hidratizira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline ( 64 mg/2 ml).
Profhilo se injicira u 5 točaka sa svake strane lica ili 10 točaka vrata, ukupno 2 ml .
Tretman je potrebno za najoptimalnije rezultate ponoviti nakon mjesec dana.
Učinak preparata počinje biti vidljiv nakon tjedan do dva poslije prve aplikacije sa potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije
Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdrav i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata ( ovisno o regiji koja se tretira).Cijena za 2 ml bez popusta  je 330 eura ( dovoljno za vrat ili lice)

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti da je vrat  , osim lica najbolji pokazatelj  Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/710 0001. Pregled liječnice je besplatan.

ELLANSE M – NOVA GENERACIJA FILERA  SA TRAJANJEM DO 2 GODINE

 20% ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  do  30.09.2023.

Ellansé, prvi u novoj klasi dermalnih filera,  prirodno obnavlja volumen i vraća oblik koji je vrijeme oduzelo. Nastavlja stimulirati prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu , rješavajući temeljne uzroke starenja lica.

Aktivni sastojak je 30% polikaprolakton (PCL) u obliku jednolikih mikrosfera koje se u organizmu potpuno prirodno razgrađuju na ugljikov dioksid i vodu.

Idealan je  za konturu brade ( jaw line ) i kompletan lift lica  s trajanjem do 2 godine.

S manjom količinom filera daje veće rezultate nego većina drugih filera , ali je aplikacija filera složenija. Potrebno je vrlo jednoliko unošenje i veliko iskustvo liječnika.

Za više nazovite na 01/710 0001.

AKCIJA  20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  NA  JEDINSTVENI NEAUVIA FILER STIMULATE   do 30.09.2023.

Stimulate   predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal, a ujedno  je jedinstvena kombinacija sa kalcij hidroksiapatitom (istovjetnim onom u našim kostima) za intenzivnu stimulaciju kolagena .

Aplicira se kanilom, što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica bez potrebnog vremena za oporavak. Odličan je za podizanje, dodavanje volumena u obrazima i modeliranje cjelog lica te punjenje nazolabijalnih brazdi i jawline  (Linija brade).Učinak filera i do 1,5  god

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE DO 30.05.2023. NA SVE MEDICINSKE  I  HOT STONE MASAŽE  OD 55 MIN    

Za više nazovite na 01/710 0001.

 AKCIJA    NA SVE MEZOTERAPIJE DERMAPENOM  40% POPUSTA 

VITAMIN COMPLEX 

4 minerala i 8 vitamina

Jaki antioksidantni tretman s naglaskom na antiage ,učvršćivanje i lifting  . Idean za tretmane lica, vrata, dekoltea ali i ruku i ostalih vidljivih dijelova tijela.

 

Q 10

Koenzim Q10 je jedan od najjačih koenzima  koji daje stanicama energiju, smanjuje oštećenja od sunca te prevenira nastajanje bora. Idealan je  kod koža oštećenih pretjeranim izlaganjem suncu  , koža pušača te  pomaže kod svih iritacija kože .

 

HIJALURON + ORGANSKI SILICIJ

Stvara hidratantne rezerve u koži te dubinski hidratizira. Pojačava blistavost i elasticitet kože .

 

MESOTOX

Smanjuje i prevenira stvaranje bora relaksirajući mišićna vlakna putem kanala kalcija. To je jedinstvena kombinacija sinergističkih peptida (Acetil Hexapeptid-8. , Niacinamid i Pentapeptid- 18) koja sprečava mikrokontrakcije mišića i pomaže izgradnju novog kolagena.

Područja koja se tretiraju  su mimičke bore,posebno one na čelu i oko očiju.

Takodjer naglašava i produžuje djelovanje Botox-a.

 AKCIJA  50% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI  40% ZA KARTICE I RATE ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LYPO DO 31.04. 2023.

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje:  kriolipolizu ( hlađenje),  vakumdijatermiju ( grijanje), anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  NA SVE MURAD TRETMANE  0d 1.09 do 31.10.2023.

ČIŠĆENJE LICA VOĆNIM ENZIMIMA

TRETMAN C VITAMINOM

RETINOL I AHA KISELINE

SJAJ HIDRATACIJE

IP5- ILUMINIRAJUĆI PILING

Za više nazovite na 01/710 0001.

PREGLED LIJEČNICE I KONZULTACIJE SU BESPLATNI, KAO I SAVJETI KOZMETIČARKI PO PITANJU IZBORA MURAD PREPARATA.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

za web (14)
murad centar profhilo
rbt
Murad kozmetički murad centar
woman web1
3d 3