AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE RADI SELIDBE CENTRA PRODUŽENA DO 31.01.2020.NA  SVE HIJALURONSKE FILERE RESTYLANE I NEAUVIA TE RADIESSE.

Upravo se navršilo  16 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima , a od  tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih  modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Restylane ,najpoznatiji filer , više od 20 godina u upotrebi sa preko 40 miliona tretmana ,sa širokom paletom proizvoda postao je opet dio ponude.

Inovativnom emervel tehnologijom dobiveni su  Restylane  Refyne,Restylane Kysse ,Restylane Defyne i Restylane Volyme , dugotrajni , a opet dovoljno fleksibilni , elastični i plastični  za potpuno prirodan izgled .

Cijena bez popusta je  2.150 za Refyne, 2.250 kn za Kysse i 2.450 kn za Volyme i Defyne .

 

I dalje je u ponudi  jedinstveni švicarski filer Neauvia Stimulate i Neauvia Intense Flux koji  predstavljaju novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Stimulate je jedinstvena kombinacija sa kalcij hidroksiapatitom za intenzivnu stimulaciju kolagena  ,aplicira se kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica.Intense Flux se može koristiti i za lift i  za manje  površinske bore ili usne te ima širok spektar primjene. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema

Cijena bez popusta 2.450 kn za Flux i 2.790 za Stimulate

 

Radiesse fileri, kao glavni sastojak, sadrže kalcijev hidroksiapatit u mikrosferama. koji stimulira proizvodnju kolagena u tijelu.

Tretmanom se može i zategnuti bočni dio lica, „podignuti“ obrazi te dobiti efekt zategnute kože podbratka, dekoltea te pomlađivanje ruku. Ovo je idealan liječnički tretman za postizanje mladenačkog izgleda, uz minimalni zahvat sa učinkom i duljim od godine dana.

 Cijena bez popusta je 3.190 kn za ampulu od 1,5 ml

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

AKCIJA- 30% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 20% ZA KARTICE I RATE  DO 31.01.20.

 Retinol Dual -Phase Power Peel ( Retinol +AHA kiseline tretman)

Novi Muradov tretman koji kombinira  trostruko aktivni retinol  i kompleks triju kiselina snažno   usporava starenje  kože , maksimalno obnavlja  stanice ,  povećava čistoću i blistavost kože ,vidljivo minimalizira bore i učvršćuje kožu.

Ujedno ujednačava ton i ublažava pigmentacije.

Cijena bez popusta 450 kn

Za više nazovite na 01/710 0001.

AKCIJA-50% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 40% ZA KARTICE I RATE DO 31.01.20. ZA  ANTICELULITNI PROGRAM 3 D CELLU LIPO

 

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje:  kriolipolizu ( hlađenje),  vakumdijatermiju ( grijanje), anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/710 0001.

slider21
Mila251_save
rbt
Murad kozmetički murad centar
depilacija murad centar