AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE  PRODUŽENA DO 30.05.19.

 POVODOM 15 GODINA RADA  SA HIJALURONSKIM FILERIMA 

Prošli mjesec navršilo se  15 godina rada doktorice Haine Peto-Radiković  sa hijaluronskim filerima.Od tada su se mnoge stvari promijenile. Nekada je bio samo jedan tip filera manje gustoće , dok danas imamo puno različitih gustoća i svojstava prilagođenih i modeliranju i podizanju lica , a ne samo punjenju bora i usana.

Jedna od tih inovacija su  NEAUVIA  ORGANSKI FILERI.

Iako je starenje  prirodan proces,  mi ga svakako možemo  odgoditi i to bez kiruškog noža i anestezije.
Na našem trižištu se ,prije više od dvije godine, pojavio jedinstveni švicarski filer Stimulate koji sadržava kalcij hidroksiapait i predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera jer sadrži čisti biološki materijal. Nakon aplikacije Stimulate filera poboljšat će se elasticitet kože i potaknuti stvaranje novog kolagena. Lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene ili jako ublažene.Filer se aplicira kanilom ,što znači daleko manje uboda pa tako i puno manje mogućnosti modrica. Aplikacija je kratka i ne previše  bolna, oporavka nema , a lice  je kao nakon mini  face liftinga.

Intense Flux je čisti hijaluronski filer savršene gustoće , ali i fleksibilnosti  pa su rezultati potpuno prirodni, kako za nazolabijalne ili marionette brazde , tako i za usne.

Hydro je neumreženi hijaluronski filer za sitne bore , ruke i vrat, pogodan za mezoterapiju.

Rezervirajte svoj termin i izbrišite godine i suvišne bore i nemojte zaboraviti lice je najbolji pokazatelj Vas samih i Vaših godina.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA- 40% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 30% ZA KARTICE I RATE  DO  31.05.19.

Mezoterapija  C-vitaminom

Vitamin C mesohyal je sterilna , prozirna otopina 2,5 % hijaluronske kiseline i C vitamina za upotrebu kao dermalni filer za mezoterapiju u svrhu pomlađivanja i revitalizacije kože.Indicirana je za  korigiranje i tretiranje bora i starenja kože.C vitamin je antioksidans koji pomaže izgradnju kolagena, posvjetljuje pigmentacije i ujednačava ten.Hijaluronska kiselina ima snažan hidratacijski efekt te smanjuje sitne bore. Područja koja se tretiraju:  lice, vrat, dekolte, gornji dio šake,  područje oko pupka, unutarnja strana bedra.Preporuča se 5 tretmana,svakih 2-4 tjedna.ponavlja se jednom godišnje.

Tretman se izvodi unošenjem pomoću dermapena.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

AKCIJA- 20% POPUSTA ZA GOTOVINU ILI 10% ZA KARTICE I RATE DO 3o.06.19.

ZA 2 AMPULE VISTABELA  PROTIV ZNOJENJA

 

Kako dolazi period toplog vremena , dolazi i noćna mora za sve one koji ne mogu nikakvim preparatima sakriti ružne mrlje na odjeći od znojenja.

Rješenje je vrlo jednostavno i gotovo bezbolno aplikacijom od destak minuta. Već s jednom ampulom Vistabela ( Baby Botoxa) u oba pazuha , smanjuje se znojenje za više od 50% , a sa dvije ga ima u samo jako malim količinama.
Efekt traje 4-5 mjeseci, taman do početka jeseni.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

slider21
neauvia hijaluronski filer

AKCIJA NA PROGRAM SJAJ HIDRATACIJE DO 31.05.19.

20% POPUSTA ZA GOTOVINU I 10% ZA KARTICE I RATE

Novi Muradov tretman sjaj hidratacije (HYDRO -GLOW) , koji  sadrži kompleks  triju kiselina sa  ekstraktom nara,natrij hijaluronat , kamilicu , arniku, ekstrakt krastavca , ulje suncokreta i lavande,vrlo snažno  hidratizira   kožu,revitalizira dehidriranu kožu, povećava čistoću i blistavost kože,smanjuje bore i učvršćuje kožu te ujednačava ton i ublažava pigmentacije

Za optimalne rezultate  program od  3 tretmana : 1. Sjaj hidratacije  2. C vitamin 3. Sjaj hidratacije , sve u razmaku od tjedan dana

Cijena sa popustom za gotovinu  768 kn

Poslije oba  tretmana klijent normalno funkcionira  bez vremena za oporavak.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

Murad kozmetički murad centar

  TRETMAN ZA CELULIT – AKCIJA   do 31.05.19.

3D CELU LIPO popust  30% za gotovinu  , 20% kartice

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman  uključuje: specijalnu vakum masažu, kriolipolizu ili vakumdijatermiju, anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i limfnu drenažu.

Za više nazovite nas na 01/5390-556.

depilacija murad centar