Slika2

Restylane ,najpoznatiji filer sa širokom paletom proizvoda , više je od 20 godina u upotrebi sa preko 40 miliona tretmana .Inovativnom tehnologijom dobiven je filer Restylane Kysse , dovoljno čvrst i dugotrajan , a opet dovoljno fleksibilan za potpuno prirodan izgled usana,Restylane Defyne , najčvršći filer za nazolabijalne brazde , ali i konture brade i lifting lica , Restylane Refyne za sitnije bore oko i iznad usta , te oko očiju,Restylane Volyme i Restylane Lift za podizanje lica i jagodica , a sve sa potpuno prirodnim izgledom bez oštrih rubova.

Mila251_save

Švicarski fileri Neauvia hijaluronski su fileri prirodnog podrijetla te u samo jednom tretmanu uklanjanju neželjene bore na licu i vratu. Hijaluronskim filerima se povećavaju i popunjavaju usne po želji pacijentice. Fileri se apsorbiraju nakon otprilike 8 mjeseci do godinu dana te ih tijelo prirodno razgrađuje. Nakon što se fileri razgrade, postupak je potrebno ponoviti. Organski fileri iz linije Neauvia Organic predstavljaju drugu generaciju hijaluronskih filera jer sadrže čisti biološki materijal - hijaluronsku kiselinu dobivenu iz nepatogene bakterije Bacillus subtilis. Pri proizvodnji ovih filera korištena su najnovija postignuća u tehnologiji koja osiguravaju vrhunsku čistoću i učinkovitost proizvoda. Zbog pročišćenosti materijala i originalne tehnologije proizvodnje fileri Neauvia Organic imaju dugotrajniji učinak uz smanjen rizik od stvaranja imunološke reakcije, što ih čini prvim biomimetičkim filerima. Iskoristite posebnu pogodnost i osvježite lice mezoterapijom uz Neauvia Hydro Deluxe koja će dovesti aktivne tvari izravno u kožu i pružiti trenutačnu hidrataciju. Neauvia Stimulate jedinstven je filer koji uz hijaluronsku kiselinu sadrži i 1% kalcij hidroksiapatita. Zbog jedinstvenog sastava postiže se popunjavanje bora uz biostimulaciju i revitalizaciju kože. Rezultati su dugotrajni, a koža vidljivo zaglađena.

nEAUVIA HIJAluronski fileri

Koliko traje učinak hijaluronskih filera?

Fileri  su proizvedeni  novim tehnologijama, što znači da je proces biorazgradnje filera usporen,  a vrijeme zadržavanja na mjestu injiciranja produženo, traje ovisno o gustoći filera, od 9 do 14mjeseci.  S obzirom da razgradnja hijaluronske kiseline ovisi o enzimu hijaluronidazi prisutnom u našem organizmu dužina trajanja filera je individualna, pa tako kod nekih ljudi potraje i mnogo duže od prosjeka.

Kako se filer unosi u kožu?

Prije punjenja, područje se namaže anestetskom kremom, a u toku zahvata dodatno se anestezira ledom. Filer se injicira kanilom ( manje uboda i hematoma ) ili vrlo tankom iglom, a zahvat traje 15-30 minuta. Eventualne nuspojave kod osjetljive kože kao što su crvenilo, otok i modrice nestaju za nekoliko dana, no mogu se sakriti i korektorom te ne sprječavaju uobičajene aktivnosti.

Što se sve može puniti?

Praktički sve na licu i vratu, što može barem deset godina odgoditi potrebu za kirurškim zahvatom. Što znači, brazde oko usta i ispod nosa, brazde na čelu, okomite i vodoravne, usnice-rub sa ili bez povećanja gornje i donje usne, male bore iznad usana, bore oko očiju, bore u podočnjacima, bore na vratu. Osim punjenja bora moguće je kompletno modeliranje lica, povećanje volumena obraza ili ispunjavanje većeg udubljenja npr. na bradi ili nosu. Pri prvom pregledu (koji je besplatan) liječnica će preporučiti pravilan izbor i uskladiti ga sa očekivanjima i financijskim mogućnostima. Razlika između filera je  isključivo u gustoći i umreženosti, ali se uvijek radi o hijaluronskoj kiselini.

Kako se radi modeliranje lica?

Modeliranje lica radi se sa posebno gustom i elastičnom hijaluronskom kiselinom. Tehnički se izvodi samo jednim jedinim ubodom u područje obraza i to sa kanilom koja je tupa tako da ne nastaju hematomi (modrice) i oštećenja tkiva. Modeliranjem  također se mogu izravnati konture opuštene brade. Kao najgušći filer, učinak traje i do godinu i pol.

Da li se mogu poravnati udubine kod upalih obraza?

Naravno, to je nešto što se može jako uspješno riješiti.

Da li se hijaluronska kiselina može injicirati u ruke?

Da. Hijaluronski fileri su prikladni i za pomlađivanje ruku i vrata. Rade se na dva načina: injiciranje kanilom gušćeg filera sa dužim trajanjem ili tehnikom injiciranja rjeđeg filera u obliku mnoštva sitnih točkica koje se poravnaju s kožom u roku od dva do tri dana. Učinak traje oko 6 mjeseci.

Da li se može javiti otok nakon tretmana?

Osjetljivija područja poput usana, područja oko očiju, čelo i gornji dio nosa, mogu biti dan, dva lagano otečeni, a nakon tretmana podočnjaka obično je potrebno dva, tri dana da se to područje smiri. Crvenilo koje nastane nakon injiciranja uglavnom je radi dezinfekcijskog sredstva i na području uboda.

Da li postoji dobna granica za tretmane hijaluronskom?

Zapravo, neke fiksne dobne granice, nema. Naravno da je to punoljetnost od 18 godina kada možemo puniti usne, neke defekte lica ili ožiljke od akni. Često puta i mlade žene, zbog genetskog nasljedstva imaju jako izražene bore između usana i nosa što ih čini starijim od njihove dobe pa je tu hijaluronska idealna kao rješenje njihovog problema

Da li postoji razlika kod muškaraca i žena?

Muškarci su podjednako pogodni za tretman hijaluronskom kao i žene i najčešće se pune bore između nosa i usana (nazolabijalne bore) i bore na čelu i oko očiju.

Kako završava tretman?

Nakon tretmana liječnica Vam nanosi korektor i puder i spremni ste za šetnju i kavu u centru grada!

Što treba izbjegavati nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana ne preporučaju se jako velike promjene temperature tipa saune. Poželjno je taj dan stavljati led na mjesto injiciranja, a ako se radi o modeliranju i liftingu, ne spavati na obrazima koji su bili punjeni. Inače, kod većine punjenja, osoba može normalno ispunjavati svoje dnevne obaveze jer nakon završetka punjenja nanese se korektor na područja koja su crvena.

fileri4web
 • Vistabel (Baby bot.)
  1860
 • Neuvia Stimulate
  2790
 • Restylane Defyne , Lift i Volyme
  2450
 • Restylane Kysse
  2250
 • Restylane Refyne
  2150
 • Radiesse
  3190
 • Poust za gotovinu
  10%