Slim tanned woman's body. Isolated over gray background.

Što je celulit? Celulit je koža koja je istrošena do te mjere da plutajuće masne stanice uspijevaju prodrijeti u dermis i postaju vidljive na površini kože. Primarni uzrok celulita je proces mikrocirkulacije čija je glavna funkcija da prenosi krvne stanice, hranjive tvari i ostale tvari koje grade stanice. Pošto je koža krajnji vanjski dio tijela, hranjive tvari putuju kroz krvne žilice. Kada su krvne žilice zdrave i jake, to je uspješan proces. Proces starenja, genetika, hormoni, oštećenja od sunca i bolesti mogu uzrokovati oštećenja i slabljenje krvnih žilica. Kada su oštećene i oslabljene, sposobnost cirkuliranja hranjivih tvari se smanjuje. S obzirom da stanice ne dobivaju dovoljno hranjivih tvari, stanice i dermis počinju propadati te nastaje celulit. Celulit ne bira – pojavljuje se kod žena svih dobi, rasa i težina. Ako se ne liječi, celulit se pogoršava.

Uklonite celulit i masno tkivo  kriolipolizom, vakum masažom, ručnom anticelulitnom masažom, crvenim led svjetlom i aparativnom limfnom drenažom.

Uz aparativne tretmane isprobajte i Murad Firm&Tone serum.

Riješite se celulita i masnog tkiva sa 3D CELLU LIPO aparatom!

3D Cellu Lipo ujedinjuje više tretmana u jedan, po metodi najnovijih svjetskih tehnologija u kozmetici. Tretman traje 75 min, a uključuje: specijalnu vakum masažu, kriolipolizu , vakumdijatermiju, anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i aparativnu limfnu drenažu.

web 3d

VAKUM MASAŽA

Vakum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i reducira celulit. Potpuno je bezbolan, a radi se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim valjcima, masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Vakum potiče cirkulaciju te se time poboljšava elastičnost i čvrstoća kožnog tkiva.

web 3d1

KRIOLIPOLIZA I VAKUM DIJATERMIJA

Postupkom hlađenja kriolipolizom (od -5 °C) masne stanice se smrzavaju te dolazi do njihova prirodna odumiranja – apoptoze. Kriolipoliza pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. Radi se s vakum dijatermijom na 45°C kako bi uklonili celulit stvaranjem novog kolagena, što dovodi i do zatezanja kože.

web 3d3

ANTICELULITNA MASAŽA I LIMFNA DRENAŽA
Anticelulitna masaža otklanja masne nakupine koje se nakupljaju ispod kože, u vezivnom tkivu i mišićima. Pokreti su energičniji da se ubrza cirkulacija i razgrade masne nakupine. Aparat za limfnu drenažu napuhuje zrak u „hlače“ koje se obuku te na taj način potiče izlaz nakupina limfe u limfni sustav. Ritmičkim napuhivanjem i pražnjenjem zračnih komora unutar nogavica, usmjerava se i istiskuje suvišna tekućina iz tkiva.

web 3d2

CRVENO LED SVJETLO

 Svjetlosna terapija LED svjetlom potiče krvotok i metabolizam te potiče na odvodnju loših, masnih stanica kroz limfni sustav. Limfni sustav je odgovoran za uklanjanje viška tekućine i filtriranje loših stanica.

Želite li se riješiti celulita i učvrstiti kožu tijela prirodnim putem?   

Isprobajte tretman body wrapping Murad® Vitamin C Body Firm and Tone s anticelulitnom masažom!

cvit2333

Tretman sa 50%-im C-vitaminom smanjuje celulit i strije te učvršćuje elasticitet kože. C-vitamin je jaki antioksidans koji vraća vodu u stanice i s time pomaže u smanjivanju celulita, a ujedno radi i piling kože. Divlji kesten i indijska biljka Gotu kola stimuliraju fibroplastičnu aktivnost i zatežu kožu.

cvi444

Nakon body wrapping C-vitaminom radi se 20- minutna anticelulitna masaža koja će otkloniti masne nakupine koje se nakupljaju ispod kože, u vezivnom tkivu i mišićima. Pokreti anticelulitne masaže su brzi i energični kako bi se ubrzala cirkulacija i razgradile masne nakupine.

yb12b