radiesse-1

Što je Radiesse filer?

 Radiesse filerom postižemo izvanredno učvršćivanje kože i lifting lica. Kako bi se dobila zategnuta kontura brade i podbratka, injiciranjem Radiesse filera postiže se efekt podizanja obješene kože. Tretmanom se može i zategnuti bočni dio lica, „podignuti“ obrazi te dobiti efekt zategnute kože podbratka, dekoltea te pomlađivanje ruku. Ovo je idealan liječnički tretman za postizanje mladenačkog izgleda, uz minimalni zahvat sa učinkom i duljim od godine dana.

Od čega se sastoji Radiesse filer?

Radiesse fileri, kao glavni sastojak, sadrže kalcijev hidroksiapatit u mikrosferama. koji stimulira proizvodnju kolagena u tijelu.

  • Kalcijev hidroksiapatit je temeljni sastojak anorganske građe koštanoga tkiva i tvrdih zubnih tkiva te je potpuno prirodan i kao takav se i resorbira u našem tijelu

 

Učinak Radiesse filera

Kako se gel apsorbira, tijelo metabolizira kalcijeve mikrosfere ostavljajući za sobom samo prirodni kolagen. Učinak je vidljiv odmah u smislu učvršćivanja, a nakon mjesec dana počinje i snažno stvaranje kolagena. Rezultati su dugotrajniji i od godine dana.

 

Kako izgleda liječnički tretman Radiessom?

Radiesse injiciranje filera radi se isključivo kanilom što znači da ima vrlo malo uboda te je potrebno od 15 do 30 minuta kako bi se izvršio tretman.

 

Kakav je postupak nakon tretmana?

Nakon tretmana je potrebno hladiti s ledom. Otok može biti vidljiv i do 24 sata. Ne preporuča se izlaganje visokim temperaturama zraka.

 

Certifikati

Radiesse fileri posjeduju FDA certifikate za svoju primjenu.

images (4)