Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Ako ste pod stresom priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje. Masaža povećava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kisika stanicama, a odnosi više štetnih tvari iz njih. Ujedno, masažom možemo pomoći bolnim mišićima i zglobovima, kao i povećati gipkost kože i tijela. Osim za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti, masaža je također preventivna metoda protiv nakupljanja stresa.

Odaberite vrstu masaže koja vam najviše odgovara.

medic massb

Medicinska masaža (30, 55, 80 min.)

U medicinskoj masaži usredotočujemo se na smanjenje napetosti vrata i ramena koje je bitno za cirkulaciju i opuštanje mišića. Razbijaju se miogeloze koje uzrokuju preopterećenje mišića i smanjena aktivnost što dovodi do biomehaničkih promjena na mišićima kralježnice. Medicinskom masažom smanjuje se napetost mišića i ubrzava rehabilitacija.

sportska massb

Sportska masaža (55 min.)

Sportska masaža je idealna priprema za trening kako bi se mišići očistili od nakupljene mliječne kiseline i za ljude koji vole jače pokrete i stisak masera.  Jedan od glavnih ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost i postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost.

hotstone massb

Hot Stone masaža (70 min.)

Hot Stone masaža ima blagotvorni učinak pri rješavanju napetosti, ukočenosti mišića i loše cirkulacije. Topla kamenja vulkanskog porijekla smještaju se na energetske točke preko kojih se pravilno utječe na sve tijelesne funkcije. Nježno pomicanje kamenja preko tijela pridonosi blagostanju duha, senzualnoj harmoniji i dubokom opuštanju.

hot choco massb

Masaža toplom čokoladom (55 min.)

Umirujuća svojstva kakao ulja, ulja badema i shea ulja stimuliraju oslobađanje endorfina i pojačavaju theta moždane valove koji opuštaju i umiruju, a antioksidansi uklanjaju slobodne radikale odgovorne za proces starenja kože. Ulja čokolade imaju specijalno lipoidno djelovanje na kožu. Njegovi sastojci učvršćuju umornu kožu,obnavljaju opuštene konture i koži pružaju svježinu.

pindas massb

Ayurveda Pinda Sweda (70 min.)

Aromatično bilje postavljene u lanenu vrećicu (pinda), pod utjecajem toplog nerafiniranog ulja otpušta aktivne sastojke koji se apsorbiraju kroz kožu u krvotok i djeluju na tijelo i psihu. Revitalizira cijelo tijelo, vraća izgubljenu energiju te dovodi cijeli organizam u ravnotežu. Blagotvorno djeluje kod stresa, iscrpljenosti, depresije i nesanice te bolova u mišićima i zglobovima.

shirodhara massb

Ayurveda Shirodhara (70 min.)

Ayurveda je drevna indijska znanost o životu koja se temelji na teoriji “pet velikih elemenata” – zemlja, voda, vatra, zrak, eter ili prostor, od kojih svaki na svoj način utječe na naš život. Prema Ayurvedi kombinacije ovih elemenata određuju kojem tipu, tj. doši pripadamo. Masaža se radi sa specifičnim ayurvedskim tehnikama masaža koje pružaju osjećaj opuštenosti.

aromaa massb

Aroma masaža (55min.)

Eterična ulja svojim mirisom djeluju na čovjekovo raspoloženje i emocije te djeluju opuštajuće u kombinaciji s blagim i opuštajućim pokretima masera. Iako postoje ustaljena vjerovanja na koji način svako ulje energetski djeluje, dobro je razvijati vlastitu osjetljivost i intuiciju da vas vodi u prepoznavanju specifičnosti svakog od ulja. Svako ulje ima svoju specifičnu “energetsku vibraciju” kojom može djelovati i na opuštenost mišića.

anticel massb

Anticelulitna masaža (30, 45 min.)

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smanjivanju celulita, tonikziranju i učvršćivanju kože te daje koži sjaj i poboljšava cirkulaciju. Pokreti anticelulitne masaže su energični kako bi se ubrzala cirkulacija  i razgradile masne nakupine te se putem limfe uklonile iz organizma. Masaža otklanja masne nakupine koje se nakupljaju ispod kože, u vezivnom tkivu i mišićima.

refleksoter massb

Refleksoterapija stopala (20 min.)

Refleksoterapija stopala je jedan od najučinkovitijih tradicionalnih pristupa zdravlju koji se danas primjenjuju jer se radi na stopalima koja su nam direktni kontakt sa Zemljom. Na stopalima postoje zone koje su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu. Tretiranjem zona djelujemo posredno na organe i tkiva u tijelu koji su povezani s tim zonama i na taj način pomažemo tijelu da dođe u ravnotežu.