Akcija 20% popusta!

Neauvia Organic Stimulate (švicarski filer) kao kombinacija sastojaka potpuna je inovacija na tržištu jer se po prvi put u jednom proizvodu nalaze sastojci koji omogućuju ne samo popunjavanje i rehidraciju kože (hijalurnoska kiselina), već i stvaranje novog kolagena i vraćanje punine koži (kalcij hidroksiapatit).

Rezultati su dugotrajni, a koža vidljivo zaglađena, osvježena i pomlađena.

Neauvia Intense Flux novo je rješenje za one koji traže maksimalnu lakoću primjene i optimalne rezultate. Iznimno dostignuće omogućila je jedinstvena tehnologija kojom se stvara Neauvia hidrogel matriks.
Intense Flux, kao hidrogel nove kategorije, može se ubrizgati u sva anatomska područja za sveobuhvatnu korekciju lica.

Akcija traje do 1.1.2018.

Naručite se na 01/5390-555 ili na recepcija@haina.hr
*20% popusta na gotovinu, 10% popusta na kartice
anteis

Fileri Belotero na bazi hijaluronske kiseline su fileri nove generacije te se sve češće koriste. Njihova baza je hijaluronska kiselina koja se ionako nalazi u ljudskoj koži, ali se s vremenom, u procesu starenja gubi. Ima ulogu vezanja vode i kada se injicira u kožu povećava svoj volumen i ispunjava bore i hidratizira kožu. Hijaluronska kiselina u koži stvara visokoelastičnu mrežu za vezanje kolagena koji je sastavni dio dermisa (sloj kože). Fileri na bazi hijaluronske kiseline dobivaju se sintetski, neživotinjskog su porijekla, biokompatibilni su i jednostavno se injiciraju. Liječnica Medicinsko-kozmetičkog centra Murad i edukator za tvrtku Merz Esthetics, Haina Peto-Radiković dr.med. koristi najnoviju metodu punjenja bora i usana hijaluronskim filerima s Anteis Injection System-om koji omogućava bolju integraciju filera u dermis te manje boli za pacijenta.

Koliko traje učinak hijaluronskih filera?

Fileri Belotero proizvedeni su CPM tehnologijom, što znači da je proces biorazgradnje filera usporen,  a vrijeme zadržavanja na mjestu injiciranja produženo, traje ovisno o gustoći filera, od 9 do 14mjeseci.  S obzirom da razgradnja hijaluronske kiseline ovisi o enzimu hijaluronidazi prisutnom u našem organizmu dužina trajanja filera je individualna, pa tako kod nekih ljudi potraje i mnogo duže od prosjeka.

Kako se filer unosi u kožu?

Prije punjenja, područje se namaže anestetskom kremom, a u toku zahvata dodatno se anestezira ledom. Filer se injicira sa malim iglama pomoću Injection Systema za brze i bezbolnije injiciranje, a zahvat traje 30-tak minuta. Eventualne nuspojave kod osjetljivih koža kao što su crvenilo, otok i modrice nestaju za nekoliko dana, no mogu se sakriti i korektorom te ne sprječavaju uobičajene aktivnosti.

Što se sve može puniti?

Praktički sve na licu i vratu, što može barem deset godina odgoditi potrebu za kirurškim zahvatom. Što znači, brazde oko usta i ispod nosa, brazde na čelu, okomite i vodoravne, usnice-rub sa ili bez povećanja gornje i donje usne, male bore iznad usana, bore oko očiju, bore u podočnjacima, bore na vratu.(Esthelis, Fortelis, Mezolis). Osim punjenja bora moguće je kompletno modeliranje lica, povećanje volumena obraza ili ispunjavanje većeg udubljenja npr. na bradi ili nosu (Modelis). Preparati hijaluronske kiseline sa kojima mi radimo su proizvodi švicarske farmaceutske kuće Anteis, dolaze u četiri gustoće: Mesolis, Esthelis, Fortelis i Modelis. Izbor pojedine gustoće ovisi o dubini i lokaciji bore, a pri prvom pregledu (koji je besplatan) liječnica će preporučiti pravilan izbor i uskladiti ga sa očekivanjima i financijskim mogućnostima. Razlika između filera je  isključivo u gustoći i umreženosti, ali se uvijek radi o hijaluronskoj kiselini.

Kako se radi modeliranje lica?

Modeliranje lica radi se sa Modelisom, posebno gustom i elastičnom hijaluronskom kiselinom. Tehnički se izvodi samo jednim jedinim ubodom u područje obraza i to sa kanilom koja je tupa tako da ne nastaju hematomi (modrice) i oštećenja tkiva. Modeliranjem sa Modelisom također se mogu izravnati konture opuštene brade. Kao najgušći filer, učinak Modelisa traje i do godinu i pol.

Da li se mogu poravnati udubine kod upalih obraza?

Naravno, to je nešto što se može jako uspješno riješiti.

Da li se hijaluronska kiselina može injicirati u ruke?

Da. Hijaluronski fileri su prikladni i za pomlađivanje ruku i vrata. Najčešće se radi tehnikom injiciranja rjeđeg filera (Mesolis) u obliku mnoštva sitnih točkica koje se poravnaju s kožom u roku od dva do tri dana. Postupak se ponavlja nakon tjedan dana i nakon mjesec dana. Učinak traje oko 6 mjeseci. S obzirom da se radi o najrjeđem fileru, cijena ampule je i do 2 i pol puta manja u odnosu na Fortelis ili Esthelis.

Da li se može javiti otok nakon tretmana?

Osjetljivija područja poput usana, područja oko očiju, čelo i gornji dio nosa, mogu biti dan, dva lagano otečeni, a nakon tretmana podočnjaka obično je potrebno dva, tri dana da se to područje smiri. Crvenilo koje nastane nakon injiciranja uglavnom je radi dezinfekcijskog sredstva i na području uboda.

Da li postoji dobna granica za tretmane hijaluronskom?

Zapravo, neke fiksne dobne granice, nema. Naravno da je to punoljetnost od 18 godina kada možemo puniti usne, neke defekte lica ili ožiljke od akni. Često puta i mlade žene, zbog genetskog nasljedstva imaju jako izražene bore između usana i nosa što ih čini starijim od njihove dobe pa je tu hijaluronska idealna kao rješenje njihovog problema

Da li postoji razlika kod muškaraca i žena?

Muškarci su podjednako pogodni za tretman hijaluronskom kao i žene i najčešće se pune bore između nosa i usana (nazolabijalne bore) i bore na čelu i oko očiju.

Kako završava tretman?

Nakon tretmana liječnica Vam nanosi korektor i puder i spremni ste za šetnju i kavu u centru grada!

Što treba izbjegavati nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana ne preporučaju se jako velike promjene temperature tipa saune. Poželjno je taj dan stavljati led na mjesto injiciranja, a ako se radi o Modelisu, ne spavati na obrazima koji su bili punjeni. Inače, kod većine punjenja, osoba može normalno ispunjavati svoje dnevne obaveze jer nakon završetka punjenja nanesem korektor na područja koja se crvena.

fileri4web
 • CJENIK HIJALURONSKIH FILERA
  kn
 • Modeliranje lica 1 ampula Belotero Volume
  2900
 • Punjenje bora 1 ampula Belotero Intense
  2800
 • Punjenje bora, usana 1 ampula Belotero Balance
  2650
 • Mezoterapija i sitne bore 1 ampula Belotero Hydro
  1550
 • Vistabel (Baby bot.)
  1700
 • Neauvia Stimulate
  2790